Stiri

“Revoluția” fiscală a noului program de guvernare

Spre surprinderea tuturor, PSD a venit joi dimineaţă cu un program de guvernare care prevede o revoluţie fiscală în ceea ce priveşte taxarea companiilor. Persoanele fizice vor avea si el de suferit, fiind introduse alte taxe pe lângă cele deja existente. Acest demers a scandalizat întreaga clasă economică și de dezvoltare a României incluzând Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România, Consiliul Investitorilor străini, Romanian Business Leaders
Coaliţia pentru Dezvoltarea României a precizat că “lansarea unor astfel de propuneri slăbeşte încrederea în clasa politică şi în executiv, creşte semnificativ nivelul de risc, concretizându-se în diminuarea drastică a volumului investiţiilor private, româneşti şi străine”.
În acest moment, 49% din business-ul din România aparţine investitorilor străini, 47% companiilor private româneşti şi 4% regiilor de stat.
La depunerea jurământului noului guvern Tudose, Klaus Iohannis, preşedintele României, a atras atentia coaliţiei de guvernare PSD-ALDE ca au băgat ţara în criză si ca e mometul sa încetaze cu această “ţopăială fiscal”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co