Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Ajutor pentru locuitorii Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 vine în sprijinul bucureștenilor care sunt afectați de temperaturile ridicate din această perioadă. Administrația locală a Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, pune la dispoziția cetățenilor două numere de telefon – 021/9644 sau 0762.251.007- apelabile 24 de ore din 24, unde aceștia pot suna dacă li se face rău din cauza vremii caniculare.Primăria Sectorului 1 vine în sprijinul bucureștenilor care sunt afectați de temperaturile ridicate din această perioadă. Administrația locală a Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, pune la dispoziția cetățenilor două numere de telefon – 021/9644 sau 0762.251.007- apelabile 24 de ore din 24, unde aceștia pot suna dacă li se face rău din cauza vremii caniculare.
Astfel, persoanele afectate de caniculă pe domeniul public al sectorului 1 sau cetățenii din această zonă administrativă cărora li se face rău la domiciliu din cauza temperaturilor extreme, pot apela cele două numere de telefon, iar Ambulanța Socială a Complexului Multifuncțional Caraiman se va deplasa de urgență la fața locului pentru a le acorda gratuit asistența medicală de care au nevoie.
Totodată, dacă persoana afectată de caniculă are nevoie de investigații medicale mai amănunțite va fi transportată la sediul Complexului Multifuncțional Caraiman, Strada Caraiman nr. 33 A, care dispune de cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație. În plus, dacă situația o impune, Ambulanța Socială a Complexului Multifuncțional Caraiman va asigura gratuit transportul acestor persoane la un alt spital din Sectorul 1.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co