Stiri

Reparații de 116.000 de lei pe A2

Autoritățile bucureștene și constănțene au anunțat finalizarea lucrărilor de reparație pe suprafața de 6000 de mp de drum degradat de pe Autostrada Soarelui.

Companiile Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cele 2 regionale au realizat, în perioada 1- 26 aprilie, reabilitarea autostrăzii care leagă Capitala de Constanța, care a costat peste 200.000 de lei.

Porţiunea cea mai degradată a fost cea cuprinsă între Bucureşti şi Fundulea, unde lucările efectuate au costat aproximativ 115 mii de lei lei, fără TVA. Compania precizează că pe acest traseu se vor face în mod constant reparații.

„Pe acest sector de drum se vor face permanent revizii şi se va interveni ori de câte ori va fi nevoie, deoarece se estimează că suprafaţa asfaltică va mai suferi degradări în zona rosturilor plăcilor de beton din care sunt construiţi cei 24 de km ai autostrăzii cuprinşi între Bucureşti şi Fundulea. Pentru ca această problemă să fie definitiv remediată, CNAIR  intenţionează să demareze din toamna acestui an o serie de lucrări care presupun inclusiv frezarea betonului pe o adâncime de 8 cm şi aşternerea unui nou covor asfaltic. Lucrările se vor desfăşura etapizat, pe o perioadă de 3 ani, şi vor costa aproximativ 100 de milioane de lei”, a precizat CNAIR.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co