Stiri

Regulamentul sprijinului pentru cuplurile infertile

Primăria Capitalei a finalizat regulamentul privind acordarea sprijinului financiar de aproape 3.000 de euro cuplurilor infertile din Bucureşti pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro. Gabriela Firea a anunțat că proiectul se va derula începând cu data de 4 iunie 2018.

Proiectul se va derula începând cu data de 4 iunie 2018, în farmacii şi în unităţi sanitare specializate în fertilizare in vitro (FIV), care, conform regulamentului, îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

“În ceea ce priveşte criteriile de eligibilitate, reamintim că vor beneficia de acest ajutor financiar cuplurile care au indicaţie medicală pentru FIV, vârsta partenerei fiind între 24-45 de ani, restul detaliilor vor putea fi consultate în regulamentul complet ce va fi postat pe site. Sprijinul financiar acordat este de 13.800 lei/cuplu/solicitare şi se acordă sub formă de 2 vouchere pentru fiecare solicitare”, a scris edilul, pe Facebook.

Voucherele se vor acorda simultan. În prima etapă va fi acordat voucherul pentru medicamente, în valoare de 4.600 de lei, mai precis pentru tratamentul de stimulare. În etapa a doua cuplurile ce întrunesc criteriile de eligibilitate vor primi voucherul pentru proceduri medicale, în valoare de 9.200 de lei, destinat intervenţiei medicale specifice.

Lista cu unităţile sanitare specializate în FIV şi farmaciile eligibile va fi afişată pe site-ul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale:www.assmb.ro, pe site-ul operatorului economic emitent de vouchere, precum şi pe site-urile unităţilor sanitare şi ale farmaciilor care vor face parte din proiect.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co