Stiri

Raluca Turcan: Am solicitat sa fiu amendată că nu am purtat mască

Prinsă cu… mâța-n sac, Raluca Turcan, ministrul Muncii, spune că a solicitat chiar ea să fie amendată pentru că nu a purtat masca de protecţie în spaţiile publice. A ținut, totodată, să sublinize că “nu a fost o sfidare sau nepăsare”.

“Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente şi în tot restul timpului am respectat regulile. A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare. Înţeleg criticile şi mi le asum, dar trebuie să explic şi manipulările care au apărut mai ales în mediul online: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acţiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată şi direcţia vădit manipulatoare a acestei situaţii”, a scris Raluca Turcan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Turcan a mai precizat că este important să respectăm toţi regulile.

“Este important să rămânem prudenţi şi să ne protejăm sănătatea noastră şi pe a celor din jurul nostru. Înţeleg că oamenii au obosit cu toţii, dar trebuie să rămânem prudenţi şi să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a adăugat Raluca Turcan.

Pe de altă parte, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii, inclusiv Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu, care au fost surprinşi fără mască de protecţie sanitară în spaţii publice.

În spaţiul public au apărut zilele trecute imagini cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi cu ministrul Muncii, Raluca Turcan, care nu purtau măşti de protecţie sanitară.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co