Stiri

Radioul a pierdut o voce: Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, luni noapte, în baia locuinței sale din Pipera. Îngrijitorul care l-a găsit a sunat imediat la 112, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

Anchetatorii susțin că era mort de aproximativ 12 ore. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă. Cauza morții pare să fie un stop cardio-respirator, susțin surse din anchetă. Jurnalistul avea 56 de ani.

Într-o perioadă în care presa învăța să fie liberă în România, Andrei Gheorghe a devenit un reper pentru lumea radioului și, mai târziu, a televiziunii. Și-a început cariera în 1991 ca reporter pentru Radio Constanța, apoi s-a mutat în București, în media centrală de top, unde a cunoscut popularitatea cu emisiunea Midnight Killer. În 1997, a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: “13-14 cu Andrei”.

Personaj controversat, Andrei Gheorghe a devenit o voce și în televiziune, unde nu doar că a realizat emisiuni de succes, ci a și deținut funcții importante în managementul posturilor pentru care a lucrat: Pro TV, Antena 1, Realitatea TV.

Dumnezeu să te odihnească, Andrei Gheorghe!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co