Stiri

Radiografii pulmonare gratuite pentru bucureşteni

Două spitale din Capitală fac radiografii pulmonare gratuite pentru  bucureșteni, timp de trei luni. Persoanele care vor să beneficieze de  gratuitate au nevoie doar de bilet de trimitere de la medicul de  familie. Demersul face parte din campania de prevenire a tuberculozei
inițiată de Primăria Capitalei prin Administraţia Spitalelor  Bucureşti, de Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei.

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa și Spitalul Clinic Colțea sunt cele  două centre care le stau la dispoziție doritorilor începând din 26  martie.

Programările se pot face la 021.255.5405, pentru  Spitalul Clinic NicoMalaxa şi la 021.3874366, pentru Spitalul  Clinic Colţea

În cazul unui diagnostic pozitiv, pacienţii vor fi îndrumaţi pentru  consult de specialitate şi tratament specific la alte 2 spitale din  Capitală, precizează inițiatorii proiectului.

Un alt proiect care va fi pus pe ordinea de zi a viitoarei ședințe ale  Consiliului General al Municipiului București, face referire la  înființarea unui Dispensar TBC , în sectorul 2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co