Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

PSD: Magistrala M5, un proiect realizat 99% de guvernele social-democrate

Social-democraţii au reacționat în urma inaugurării metroului din Drumul Taberei. Susțin  că este “cel mai greţos festivism posibil”, iar liberalii, “după 10 luni de bâlbe”, dau în funcţiune “un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99%” de guvernele PSD.

“Cuplul Iohannis – Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aştepte! Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupaţi cu alegerile anticipate! După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcţiune un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai greţos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire acelaşi aer cu muritorii de rând”, au scris reprezentanţii PSD pe Facebook.

Social-democraţii îl compară pe premierul Ludovic Orban cu Elena Ceauşescu, iar pe ministrul Transporturilor cu fostul demnitar comunist Emil Bobu.

“La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a şefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”, se mai arată în postarea PSD.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co