Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Proteste violente la Roma împotriva restricţiilor antiepidemice

Ciocniri violente în apropierea clădirii parlamentului din capitala Italiei, Roma! Cel puţin un poliţist a fost rănit şi câţiva manifestanţi au fost arestaţi în urma protestele contra restricţiilor antiepidemice. Conform cotidianului La Repubblica, în rândurile demonstranților s-au înregistrat, de asemenea, răniţi.

Protestatarii, printre care s-au aflat proprietari şi angajaţi ai unor restaurante, magazine şi săli de sport,își manifestau nemulțumirea faţă de restricţiile impuse activităţilor lor din cauza epidemiei.

Câteva zeci de persoane au încercat să spargă barajele în piaţa din faţa sediului Camerei Deputaţilor. Au fost aruncate petarde.Unii demonstranţi – în majoritate bărbaţi, dar şi femei – nu aveau măşti de protecţie.

Guvernul a declarat pe perioada Paştelui întreaga ţară zonă roşie. Măsura a expirat luni. Cu toate acestea, multe interdicţii rămân în vigoare până la sfârşitul lunii aprilie. Spre exemplu, restaurantele nu sunt autorizate să funcţioneze la interior, iar sălile de fitness sunt în continuare închise.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co