Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Procurorul Negulescu urmărit și acuzat

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA Ploieşti revine în actualitate într-o nouă calitate. Aceea de urmărit penal pentru cercetare abuzivă şi influenţarea declaraţiilor în dosarul în care fostul deputat Vlad Cosma a fost trimis în judecată pentru instigare la evaziune fiscală şi spălare de bani. Propunerea vine de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti și va fi realizată de Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie.

“Disjungerea și declinarea în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie, în vederea efectuării urmăririi penale față de XX, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina (procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la data faptelor) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cercetare abuzivă, prev. de art. 280 alin. 1 si 2 Cp. și influenţarea declaraţiilor, prev. de art. 272 alin. 1 Cp.”, conform rechizitoriului PCA Ploieşti.

Pe de altă parte, Elena Udrea l-a acuzat și ea, în presă, pe fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu că i-ar fi cerut să-i fie martor acoperit în dosarul în care este cercetat Vasile Blaga, de unitatea de parchet respectivă. Asta chiar înainte de a fi audiat Blaga la Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co