Stiri

Milioane de euro din proxenetism

52 de persoane, membre a patru grupuri infracționale au fost vizate, ieri, de oamenii legi în cadrul a peste 70 de perchezitii care au avut loc pe raza judeţelor Argeş, Olt, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa şi a municipiului Bucureşti. Toate sunt suspectate de exploatare sexuală, proxenetism şi spălare de bani, fapte săvârșite începând din anul 2009.

Conform procurorilor DIICOT Pitești, suspecții au recrutat prin inducere în eroare mai multe tinere în vederea practicării prostituţiei în Elveţia, Germania, Marea Britanie, Belgia, Cehia şi Spania, obţinând astfel cel puțin 5 milioane de euro, bani folosiți la cumpărarea de bunuri pe numele membrilor grupurilor infracţionale sau pe numele unor persoane din anturajul acestora.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost ridicate 151.910 euro, 170.483 de lei, 30.100 de franci elvețieni, 720 de dolari americani, 3.800 de coroane suedeze precum şi laptop-uri, smartphone-uri, tablete, bijuterii din bijuterii, un grinder, un pistol cu aer comprimat și 4 cartușe de carabină deținute ilegal, ceasuri de lux, în valoare estimată de circa 210.000 euro. În urma descinderilor, 35 de persoane au fost aduse la audieri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co