Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primãria S6 a modernizat fostul Parc Giulești

Primãria Sectorului 6 a modernizat integral fostul Parc Giulești. Cu o suprafațã totalã de 40.000 metri pãtrați, noul Parc “Marin Preda” oferã locuitorilor din zonã multiple posibilitãți pentru activitãți sportive și de petrecere a timpului liber.

Pentru cei mici, Primãria Sectorului 6 a amenajat douã locuri de joacã, iar tinerii și adolescenții pot juca tenis de câmp, tenis cu piciorul, baschet sau  minifotbal pe terenurile special amenajate, în care accesul este gratuit.

În zilele frumoase, vârstnicii își pot petrece timpul în aer liber, jucând șah într-un foișor creat special pentru ei.

De asemenea, parcul are sistem WI-FI gratuit și dispune de supraveghere video permanentã pentru ca cei care aleg sã își petreacã timpul liber aici sã fie în siguranțã.

Primãria Sectorului 6 a inaugurat în acest parc și un sistem de iluminat inteligent, lumina pe aleile parcului aprinzându-se pe diferite grade de intensitate, în funcție de ora și de luminozitatea naturalã, fiind redus, astfel, consumul de energie.

Au fost asfaltate toate aleile din jurul parcului și din vecinatate și au fost montate de douã ori mai multe bãnci decât în vechiul parc. De asemenea,  au fost montate cișmele de apã și toalete ecologice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co