Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primăria Capitalei va reabilita termic peste o sută de blocuri

Proiectele prin care Primăria Capitalei propune să reabiliteze termic peste 130 de blocuri din sectoarele 3, 4 și 6 au fost aprobate, joi, de consilierii generali.

Acum, Primăria va prelua de la sectoarele 3, 4 şi 6 din București documentaţia privind indicatorii economici, dar şi formalitățile pentru aprobarea acestor indicatori.

Este vorba despre 101 blocuri din sectorul 3, 16 blocuri din sectorul 4 şi 15 blocuri din sectorul 6.

Conform proiectelor, costurile pentru reabilitarea unui singur bloc se pot ridica la 3 milioane de lei.

 

“Este o necesitate în Capitală, am realizat mai multe studii, mai multe informări. Mă întâlnesc cu foarte mulţi cetăţeni şi toţi reclamă faptul că reabilitarea termică merge în unele sectoare foarte greu. Vrem să ne implicăm şi în ce priveşte creşterea performanţei energetice a blocurilor, de aceea vom supune azi atenţiei un program prin care şi Primăria Capitalei să demareze un program municipal pentru a reabilita blocurile din sectoarele Capitalei. Avem legislaţie în vigoare, care chiar ne încurajează”, declara, în martie, primarul general, Gabriela Firea.

De fapt, Primăria Capitalei va acoperi un procent de 80% din costurile totale, iar procentul de 20% va fi în sarcina asociaţiilor de proprietari.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co