Stiri

Primăria Capitalei: 2 milioane de euro din bani publici pentru reclamă!

Acesta este clipul video cu care Primăria Capitalei își face reclamă la televiziune. Acesta, plus alte materiale promoționale au costat – atenție, aproximativ 2 milioane de euro! Toți din bani publici, evident.

Reprezentanții Primăriei Municipiului București, în frunte cu edilul Gabriela Firea, au considerat, așadar, că sănătatea, infrastructura sau educația nu reprezintă priorități, iar promovarea electorală… își merită toți banii!

Majoritatea cetățenilor sunt revoltați de această situație. Sunt însă și persoane care consideră că nu a fost alocată o sumă prea mare în acest scop.
2 milioane euro pentru a promova Primăria Capitalei:
– spot TV difuzat pe minim 7 canale televiziune
– spot audio difuzat pe minim 8 canale radio
– promovare online pe cel puțin 11 site-uri

Oficialii USR București au criticat, la rândul lor, acțiunea Gabrielei Firea, respectiv cele 2 milioane de euro alocate pentru a se promova realizările Primăriei.
”Primarul ”faliment” dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Asta spune o parte din postare.”

Iar ca tacâmul să fie complet, să mai spunem că pentru realizarea clipului tv au fost contractate serviciile Companiei Municipale Publicitate şi Afişaj, adică una dintre companiile municipale înființate chiar de Gabriela Firea.
PMB spune:
”Campania de informare BUCUREȘTI TRAINIC include mai multe acțiuni menite să accelereze procesul de consolidare și urmărește conștientizarea și informarea cetățenilor cu privire la necesitatea consolidării. (…) La finalul clipului este prezentat atât un site cât și un număr de call center, unde bucureștenii pot află toate informațiile de care au nevoie pentru consolidarea imobilului în care locuiesc.”

Planul media a fost întocmit de către Compania Municipală de Publicitate și Afișaj București S.A, operator economic autorizat în conformitate cu legislația în vigoare să desfășoare activitățile ce au făcut obiectul achiziției, în conformitate cu cerințele impuse de autoritatea contractantă în documentația procedurii de achiziție.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co