SPORT

Prima victorie la handbal la Jocurile Olimpice de la Rio

Naţionala de handbal feminin a României a învins, ieri, scor 25-21, naţionala Muntenegrului, în al treilea meci din grupa A de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite Mediafax.

După două înfrângeri în primele două meciuri de la Olimpiadă, 19-23 cu Angola şi 13-26 cu ţara gazdă, Brazilia, elevele lui Tomas Ryde au început cu foarte multă determinare meciul cu muntenegrencele, dar au irosit şapte mingi din situaţie de unu la unu.

Handbal feminin: Cine a dat cele mai multe goluri

Revenirea de formă a României s-a bazat şi pe evoluţia bună a Cristinei Neagu, interul stânga, declarată cea mai bună jucătoarea a anului 2015. Handbalista legitimată la Buducnost, chiar în Muntenegru, a fost golghetera naţionalei lui Ryde, cu 10 goluri.

Pentru România au mai marcat Melinda Geiger (2), Eliza Buceschi (2), Valentina Ardea-Elisei (3), Oana Manea (4), Laura Chiper (4), în timp ce Katarina Bulatovic a fost cea mai bună marcatoare pentru Muntenegru, cu nouă reuşite.

În următorul meci din grupa A, România va întâlni naţionala Spaniei, vineri, 12 august, de la ora 20:40.

Clasamentul Grupei A se prezintă astfel: 1. Brazilia – 4 p, 2. Spania – 4 p, 3. Angola – 4 p, 4. Norvegia – 2 p, 5. România – 2 p, 6. Muntenegru – 0 p.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co