Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Preţuri înghețate la electricitate şi gaze

Nu vor exista creşteri de preţuri la energia electrică şi la gaze naturale furnizate clienţilor finali casnici care optează pentru furnizarea în regim reglementat, până în 2022.

Termenele aplicabile sunt perioada 01.03.2019 – 28.07.2022 pentru energia electrică şi 01.01.2019 – 28.02.2022 pentru gazele naturale.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei precizează că a pus la dispoziţia clienţilor finali casnici de energie electrică şi gaze naturale mai multe facilităţi menite să-i protejeze împotriva unor posibile practici comerciale incorecte.

Astfel, clienţii beneficiază de câte un instrument de comparare a preţurilor sau ofertelor-tip, destinat tuturor celor interesaţi să-şi aleagă sau să-şi schimbe furnizorul de energie electrică şi gaze naturale din piaţa concurenţială.

Scopul acestuia este să permită compararea preţurilor de furnizare şi a condiţiilor oferite de furnizori, înainte de a alege un anume furnizor sau o anume ofertă-tip.

Aceşti clienţi au şi posibilitatea de a reveni din piaţa concurenţială pe piaţa reglementată, în situaţia în care consideră că este mai avantajos.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co