Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Premierul Tudose nu se consideră vinovat de proteste

Premierul Tudose nu se consideră vizat de proteste: Ce am înţeles eu din ce am văzut în stradă este că trebuie să continuăm, a spus șeful Executivului, la Parlament, unde a participat la ședințele de grup PSD din Senat și Camera Deputaților.

„Am avut ieri 45.000 de oameni în stradă? Legile Justiţiei sunt în Parlament, deci nu răspund eu ca şi Guvern, iar în ceea ce priveşte modificările din Codul fiscal îşi urmează cursul, sunt în Parlament. M-am uitat şi eu la televizor aseară, da? Bănuiesc că ne-am uitat la acelaşi televizor. Eu nu am văzut vreo palmă din aia mare cu fiscalitatea”, a spus prim-ministrul.

El a continuat: „Ce am înţeles eu din ce am văzut în stradă, este că trebuie să continuăm”.

El a menționat că a avut o discuţie cu ministrul de Finanţe, căruia i-a cerut să explice mai bine, ”că nu scade leafa nimănui din sectorul privat, cu atât mai puţin la stat, cu câteva excepţii – cei care au avut, acum când stăm de vorbă şi lucrau la stat, nişte salarii extraordinar de mari”.

”Asta a fost Legea salarizării. Hai să facem un pic de justiţie socială, că nu se poate cineva să fie angajat la stat şi să aibă salariul de trei ori cât al preşedintelui”, a declarat Tudose.

Noile proteste față de legile justiției au scos în stradă peste 20.000 de oameni în Piața Victoriei, care au mers în marș spre Parlament, dar protestatarii au fost revoltați de prezența animalelor în mulțime, caii fiind foarte agitați din cauza zgomotului.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co