Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Premierul, încântat de o maşină a viitorului. Susține transportul nepoluant

Susţinerea dezvoltării accelerate a tehnologiei pentru transport nepoluant şi proiectele de protecţie a mediului sunt prioritare pentru Guvern. Asta susține prim-ministrul Nicolae Ciucă, care a vizitat vineri, la Cluj-Napoca, standul care s-a prezentat la Innowave Summit 2022 cu un nou concept de maşină electrică.

“Am văzut astăzi, la Cluj-Napoca, o maşină a viitorului, E-car Concept. Acest prototip de maşină electrică este rezultatul ingeniozităţii, talentului, spiritului novator şi cercetării la nivel înalt ale echipei Newcar4future şi specialiştilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Susţinerea dezvoltării accelerate a tehnologiei pentru transport nepoluant şi proiectele de protecţie a mediului sunt prioritare pentru Guvernul pe care îl conduc şi reprezintă una din responsabilităţile faţă de generaţia viitoare”, a scris Ciucă, pe Facebook.

Premierul a adăugat că Guvernul trebuie să continue programele cu privire la achiziţia de maşini electrice.

“Este nevoie să continuăm proiectele care încurajează achiziţionarea de maşini electrice, inclusiv prin programe guvernamentale, iar faptul că acestea câştigă teren de la an la an este un bun semnal. Utilizarea fondurilor din Planul Naţional de Dezvoltare şi Rezilienţă pentru energie curată, eficienţă energetică, transport fără poluare şi un mediu mai curat este şansa ca viitorul României să fie verde”, a afirmat premierul Ciucă.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co