Stiri

Premieră! „Schumi”, primul documentar despre multiplul campion de F1

Primul documentar despre Michael Schumacher este gata de lansare, la Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula intitulată simplu:  “Schumacher” spune povestea marelui pilot, singurul care a câştigat şapte trofee mondiale de Formula 1.

Filmul arată cariera incredibilă a lui Schumacher, interviuri care nu au mai fost difuzate, declaraţii ale celor din familie, dar şi intervenţii ale colegilor sau ale adversarilor. “Va fi şi despre omul ambiţios, mecanicul şi capul de familie”, spun producătorii.

“Schumi” a suferit în 2013 un grav accident la schi, a fost în comă indusă şase luni, a suportat mai multe intervenţii chirurgicale şi acum este tratat la domiciliu.

Tratamentul lui Michael Schumacher costă în jur de 55.000 de euro, pe săptămână. Angajații  sunt obligaţi să nu scurgă informaţii în spaţiul public cu privire la starea campionului. Presa din Regat susţine însă că Schumacher ar putea fi mutat la o clinică din Statele Unite, specializată în neurologie.

Michael Schumacher a concurat pentru prima oară în Formula 1 în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, la volanul unui monopost Jordan-Ford. La momentul respectiv, legendarul pilot avea 22 de ani. Până în 2012, când s-a retras din activitate, Schumacher a triumfat de şapte ori în “Marele Circ”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co