Stiri

Ponta susține că Dragnea și-a negociat fuga în Israel ca să nu fie extrădat

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că prin vizitele în Israel, Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în această țară și să nu fie extrădat.

Într-o emisiune televizată, fostul premier și-a exprimat convingerea că interesul principal al lui Dragnea față de Israel vizează protecţie în cazul în care ar fi condamnat definitiv de instanțele din România.

Ponta a invocat în sprijinul afirmațiilor sale faptul că președintele PSD și-a motivat vizita în Istrael prin aceea că ar dori să se întâlnească cu președintele Donald Trump, dacă acesta va merge în Israel. Întâlnirea nu a avut însă loc, pentru că liderul de la Casa Albă și-a contramandat deplasarea în această țară, iar atunci, susține fostul premier, Liviu Dragnea a afirmat că se va întâlni cu fiica lui Trump, dar când acesta a ajuns la întâlnire i s-a comunicat că numele său nu se află pe listă.

Fostul premier crede că moneda de negociere folosită de Dragnea o constituie Fondul suveran de investiţii. “Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie”, a mai spus Victor Ponta la un post de televiziune.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co