Stiri

PMB se implică în problemele bucureştenilor

Primăria Municipiului Bucureşti se gândeşte la locuitorii acestuia şi la nevoile lor. Administraţia generală vrea să realizeze un studiu de piaţă privind agenda publică, prioritățile, dar şi nevoile. Conform caietului de sarcini, contractul ar urma să aibă ca obiect realizarea unei cercetări sociologice cantitative privind analiza temelor existente pe agenda populației.

Primăria doreşte să evalueze percepţia publică privind subiectele reprezentative pentru agenda PMB și să culeagă date sociale care pot ajuta la fundamentarea unor noi politici publice. În acest fel va identifica şi aprofunda problemele cheie ale populației pentru stabilirea priorităților şi a soluțiilor de intervenţie.

Temele de cercetare, dimensiunile și indicatorii specifici vor fi stabiliți de reprezentanții PMB, iar chestionarele solicitate vor fi realizate de institutul contractat, pe baza tematicii și indicațiilor furnizate de primărie.

Raportul de cercetare va trebui furnizat în termen de 60 de zile. Ofertantul va trebui să facă dovada realizării, în ultimii trei ani, a unor studii asemănătoare, din punctul de vedere al metodologiei și calendarului.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co