Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

PMB reabilitează colectoarele principale de canalizare în București

Primăria Municipiului Bucuresti demarează, în data de 6 iunie 2018, lucrările de reabilitare a colectoarelor principale de canalizare (A0 si B0), în cadrul proiectului “Finalizarea stației de epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare și a canalului colector Dâmbovița (Caseta), în Municipiul Bucuresti – Etapa II”.

Potrivit unui comunicat al PMB transmis miercuri, lucrările au început în primăvara anului 2017, iar până în acest moment contractul a fost realizat în proporție de  aproximativ 20 la sută.

“Este o lucrare complexă, extrem de importantă pentru oraş, ţinând cont de faptul că aceste colectoare nu au fost niciodată reabilitate. După finalizarea acestor lucrări se va reduce nivelul de infiltraţii în reţeaua de canalizare, cu influenţă benefică asupra mediului şi a sănătăţii populaţiei, şi va fi diminuat riscul producerii de inundaţii în zonele istorice ale oraşului”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

PMB mai precizează că proiectul a fost împărţit în 22 de tronsoane, iar în prezent constructorul lucrează la 18 dintre acestea. Mai mult decât atât, patru dintre aceste tronsoane sunt în curs de finalizare.

Dacă ne uităm la graficul de execuţie, înaintat de către constructor, lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2018.

Valoarea acestui contract este de aproape 64 milioane lei, fără TVA.

Proiectul are în componenţă șase contracte de lucrări şi trei contracte de servicii, care, în prezent, se află în diverse stadii de implementare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co