Stiri

PMB a început implementarea benzilor unice

Primăria Municipiului București anunță că a început implementarea proiectului privind crearea de noi benzi unice pentru transportul în comun.
Într-un comunicat transmis, PMB precizează că au început lucrările de realizare a benzilor unice (marcaje și montare stâlpișori de delimitare) pe șoseaua București — Ploiești, în sensul spre centru.
Conform administraţiei, primarul general Gabriela Firea a solicitat în mod expres reprezentanților Administrației Străzilor ca lucrările de marcare a benzilor unice să se realizeze de acum înainte numai pe timp de noapte pentru a nu afecta traficul rutier.
Potrivit Gabrielei Firea, acest proiect al benzilor unice pentru transportul public de persoane în București are la bază mai multe studii de trafic realizate de specialiști atât din țară, cât și din străinătate, ce demonstrează că mai multe artere din Capitală se pot adapta acestui sistem fără să afecteze în mod negativ traficul.
Lucrările de înființare a benzilor unice vor continua pe următoarele artere: șos. Kiseleff până la Arcul de Triumf (pe ambele sensuri), bd. Constantin Prezan (pe ambele sensuri), Calea Dorobanți — între Piața Dorobanți și bd. Dacia (pe ambele sensuri), Calea Dorobanți (sensul spre centru) între bd. Dacia și Piața Lahovari, str. George Enescu — între Piața Lahovari și bd. Magheru, bd. Magheru (sens spre periferie) între C. A. Rosetti și Piața Romană, bd. Magheru (sens spre centru) între Piața Romană și str. George Enescu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co