Stiri

PMB acordă vouchere pentru gravide

Primăria Capitalei vrea să acorde femeilor însărcinate, începând cu săptămâna a 10-a de sarcină, vouchere în valoare de 2000 de lei.

„Voucherele Materna București ” vor putea fi folosite pentru tratamentele şi medicamentele necesare monitorizării sarcinii.

Sumele necesare pentru implementarea programului vor fi asigurate din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială din Capitală.

De acest sprijin financiar pot beneficia femeile de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau care au viză de reședință de cel puțin 6 luni în Capitală, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10-a de sarcină.

De asemenea, în iulie 2017, Primăria Capitalei a propus un proiect de hotărâre pentru un sprijin financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou născut. Consiliul General al Municipiului București a adoptat atunci propunerea legislativă, cu 49 de voturi „pentru” și o abținere.

Propunerea de „Vouchere Materna București” urmează figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București din data de 4 mai.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co