Stiri

Platformă online a locurilor de parcare în Sectorul 4

Până în luna august, Primăria Sectorului 4 va realiza o platformă online a locurilor de parcare.

Toate parcările de reședință vor fi incluse într-o aplicație ce va permite acordarea locurilor de parcare online, fără a mai fi necesară deplasarea cetățenilor la sediul primăriei.

Totodată va fi dezvoltată platforma on-line tip hartă dinamică, prin care cetățenii vor putea să vizualizeze în timp real locurile disponibile și să solicite electronic, fără a se deplasa la sediul Direcției, încheierea unui contract de utilizare a respectivului loc liber.

Pe această cale, Primăria Sectorului 4 anunță locuitorii că nu mai este necesar să depună on-line sau la Registratura Direcției Mobilitate Urbană solicitări privind acordarea dreptului de folosință a unor locuri de parcare, noua platformă fiind singura modalitate de a obține un loc de parcare de reședință.

Toți cetățenii care au depus deja solicitări pentru a beneficia de utilizarea unui loc de parcare și care au specificat pe cerere un număr de telefon și/sau adresă de e-mail vor fi înștiințați înainte de lansarea on-line a platformei, astfel încât să o acceseze, să vizualizeze locurile disponibile și să solicite atribuirea acestora.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co