Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

„Pietonale” pe Matei Millo şi Ion Oteteleşanu

Străzile Matei Millo și Ion Oteteleșanu din Capitală vor fi destinate exclusiv pietonilor în perioada 19-20 mai.

Sâmbătă și duminică, cele 2 străzi vor deveni punctul distracției şi al socializării oraș.

Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București și propus de către Andrei Borțun, inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.

Străzile vor fi transformate în spații destinate exclusiv pietonilor. Vizitatorii vor putea afla mai multe informaţii despre Bucureștiul creativ atât de la o serie de DJ, printre care Chill Dobrică, Vivian și Seb, cât şi prin intermediul instalațiilor care promovează poveștile de succes din cartier.

Cei care vor ocupa cele două artere devenite pietonale în weekend vor putea savura unele dintre cele mai gustoase produse de street food gătite sub îndrumarea lui Chef Foa, dar se vor putea admira și o expoziție de fotografie semnată de Adi Bulboacă, precum și de una de materiale textile imprimate, semnată de Vizualist.

Nu va lipsi, desigur, nici o zonă de activități creative pentru copii.

Prin acest proiect, Primăria Municipiului București  își propune să demonstreze că valorificarea spațiilor publice prin intermediul evenimentelor culturale poate duce la creșterea calității vieții în mediul urban.

Următoarea ediție a pietonalelor va avea loc pe 23-24 iunie, pe strada Schitu Măgureanu, și va fi un mare picnic urban, în centrul Bucureștiului.

Accesul la evenimentele pietonale programate în mai și iunie este liber. Programul acestora este între orele 10:00 şi 22.00.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co