Stiri

5 idei de timp liber

Week-end-ul se apropie cu pași repezi și deja începem să ne gândim cum am putea să evadăm un pic din rutina zilnică. Iată câteva propuneri pentru modul în care vă puteți petrece timpul în mod agreabil pe parcursul zilei de vineri:

Până pe 19 mai va avea loc evenimentul Future Retail Solutions, prima expoziție din România dedicată industriei de retail. EXPO SHOP va fi locul unde, timp de patru zile, principalii furnizori de servicii și echipamente pentru retail își vor expune cele mai noi soluții pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mișcare.

Expoziția “Monumente amânate” poate fi o alegere bună pentru iubitorii de artă. În cadrul expoziției se vor putea admira lucrări semnate de Constantin Brâncuși și Dan Er. Grigorescu.

“Uși închise, plicuri deschise” este o altă expoziție interesantă care merită să fie văzută.  Artistul Iosif Király
își propune să prezinte publicului creații din timpul activității sale  artistice timpurii.

Celor care doresc să se relaxeze mai mult, le propunem East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și nu numai, care revine anul acesta la București, în perioada 18-20 mai, la Centrul Romexpo.

Un alt eveniment pe care vi-l propunem este Festivalului Etnorama, desfășurat până duminică, în Parcul Herăstrău. Acesta celebrează diversitatea culturală din România în toate formele ei, prin muzică, dans, meșteșuguri și gastronomie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co