Stiri

Persoanele cu dizabilități vor beneficia de servicii de transport gratuit

Consilierii generali ai Municipiului București au aprobat, joi, un proiect pilot, prin care persoanele cu dizabilitate vor beneficia de servicii de transport gratuit.

Prin acest proiect, se va asigura transport gratuit, cu patru maşini speciale, celor care folosesc scaune rulante în Bucuresti.

Directia Generală de Asistență Socială a Municipiului Bucuresti se asociază cu Asociatia RE-Start Cauza Bună în vederea implementării în comun a proiectului.

Persoanele cu dizabilități vor putea accesa acest serviciu printr-o programare.

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, joi: “Programul-pilot aprobat astăzi va sta la baza organizării acestui serviciu de transport, care va duce la o creștere a implicării persoanelor de dizabilități în cadrul comunității, precum și la o îmbunătățire considerabilă a accesibilității în București”.

Municipalitatea a făcut public și costul proiectului, care urmează să se ridice la aproximativ 150.000 euro.

Potrivit Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, la sfârșitul anului trecut, în București erau aproape 63.000 de persoane cu dizabilități. Programul va contribui și la creșterea numărului de salariați și întreprinzători în rândul acestei categorii de persoane.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co