Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Percheziții în Botoșani la hoți de cablu de telecomunicaţii

13 percheziţii au făcut, joi, poliţiştii din Botoșani, la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi furat peste şapte kilometri de cablu de telecomunicaţii, anunță oficialii locali.

11 dintre descinderile oamenilor legii au avut loc pe raza judeţului Suceava şi două pe teritoriul judeţului Botoşani. Șase persoane au fost la audieri, iar cinci dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore sub acuzaţia de furt calificat.

Cei cinci bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au vârstele cuprinse între 33 şi 49 de ani şi sunt din judeţul Suceava.

Comunicat IPJ Botoșani
“Cu ocazia percheziţiilor la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă constând în autovehicule folosite la comiterea faptelor, scule de tăiat cabluri, scări telescopice, resturi de cablu, dispozitive pentru îndepărtat izolaţia. De asemenea, şase persoane bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la sediul poliţie în baza unor mandate de aducere, iar ulterior faţă de cinci dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada ianuarie-decembrie 2020, persoanele implicate ar fi sustras peste 7.000 de metri de cablu de telecomunicaţii din localităţi de pe raza judeţului Botoşani, iar prejudiciul este de peste 276.000 lei.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co