Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Pensionări masive vs noi locuri de muncă în MAI

Sute de polițiști s-au cerut la pensie într-o zi.
Intenția politicienilor de a pregăti noi legi prin care să se poată umbla la pensiile militare pentru a aduce beneficii financiare bugetului de stat a declanșat alarma de grad zero în Ministerul Afacerilor Interne. Ca la un ordin, sute de polițiști speriați că li se vor micșora drepturile bănești și-au depus, într-o singură zi, rapoartele de pensionare și s-au cerut astfel la vatră. Exodul polițiștilor pare de neoprit. Veste este cu atat mai cutremurătoare cu cat exita deja deficit de peste 20.000 de posturi neacoperite.
Nici măcar oferta de zece procente salariale pe care guvernanții au lansat-o nu pare o soluție câștigătoare în lupta cu viitorii pensionari revoltați. Acestia din urmă consideră ca este doar o
“momeală” salarială cu care se dorește contracarerea “revoltei”
Ordonanța de Urgență a aruncat în haos Ministerul Afacerilor Interne din cauza anunțatelor plecării masive, necontrolate, a cel puțin câtorva sute de polițiști. Surse din cadrul Ministerului vorbesc doar despre un vârf al aisbergului, iar adevăratele efecte, devastatoare, se vor resimți în următoarea perioadă, când numărul rapoartelor de pensionare va crește îngrijorător, iar șefii “Internelor” vor trebui să le aprobe.
Singura veste imbucuratoare ar fi însă pentru cei care isi doresc o cariera in domeniul apararii. Sansele pentru ei au crescut considerabil în urma eliberarii posturilor de către foștii angajati.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co