Stiri

Patru santiere in Centrul Capitalei

Patru proiecte imobiliare de peste 60 de milioane de euro sunt în plină desfăşurare în zona Pieţei Unirii din Bucureşti. Potrivit Ziarului Financiar, proiectele vor fi livrate până peste cel mult doi ani.
Unirii View, Day Tower şi proiectul în lucru de pe strada Sfânta Vineri au împreună peste 40.000 de metri pătraţi. Lor li se adaugă 86 de locuinţe şi un hotel cu 100 de camere pe Bulevardul Unirii. Potrivit specialiștilor, în Zona Unirii s-au investit peste 150 mil. euro doar prin proiecte private.
Proiectele de pe Bd. Unirii vor fi în faţa unei zone lăsate în paragină de autorităţi, un teren de peste 100.000 de metri pătraţi, cunoscut ca Esplanada.
Banca Mondială ar vrea să finanţeze cu 150 mil. dolari un amplu proiect imobiliar pe acest teren, însă birocraţia şi statutul juridic complicat al terenului au frânat până acum orice demers de construcţie.
În zona Unirii mai există terenuri de dimensiuni mici în zonă, pe care se mai pot construi diferite proiecte, însă cu suprafeţe reduse şi regim mic de înălţime, precizează jurnaliștii ZF.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co