Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Păsările și ouălele comercializate individual, interzise

Comercializarea de păsări și ouă de către producătorii individuali a fost interzisă în piețele din sectorul 1. Măsura a fost luată după ce săptămâna trecută a fost descoperit un focar de gripă aviară. De asemenea, a fost interzisă și organizarea de târguri și expoziții de păsări.

Primarul sectorului 1 susține că nu a fost restricționată comercializarea de produse avicole, în supermarket-uri și celelalte magazine autorizate. Și la nivelul Primăriei Capitalei au fost luate câteva măsuri. Edilul general, Gabriela Firea a anunțat că a activat unitatea locală de sprijin de la nivelul instituției pentru combaterea răspândirii cazurilor de gripă aviară la nivelul Bucureștiului.

Cetățenii trebuie să conștientizeze pericolul extinderii gripei aviare și trebuie să anunțe toate cazurile de îmbolnăvire sau moartea păsărilor din orice specie din curtea proprie și chiar și cele din locurile publice la Direcția Sanitar- Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, telefon 021/3480565, fax 021/3482352, e-mail office-bucuresti@ansvsa.ro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co