Stiri

Participanții la mitingul PSD de sâmbătă își vor putea parca mașinile la Palatul Parlamentului

Curtea Palatului Parlamentului se va transforma sâmbătă în parcare publică pentru participanții la mitingul PSD. Decizia a fost luată de Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, în urma unei solicitări în acest sens făcute de deputatul PSD Florin Iordache. Aceasta a fost aprobată de social-democrații și membrii ALDE din conducerea Parlamentului.

Practic, toate locurile de parcare disponibile în curțile Senatului și Camerei Deputaților vor fi puse la dispoziția participanților la mitingul de sâmbătă.

”Am dat aprobare pentru ca parcarea să fie folosită în ziua de sâmbătă de parlamentari. Dacă o să vină şi invitaţii…Să ştiţi că şi invitaţii, zi de zi, care sosesc la Parlament, la parlamentari, tot cu maşinile vin, nu se schimbă nimic”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu decizia BPR.

Opoziția a criticat măsura și a acuzat Puterea că a confiscat Parlamentul în interes propriu.

”Practic cei de la PSD şi ALDE au votat ca această clădire în care îşi desfăşoară activitatea Parlamentul, Palatul Parlamentului, să devină clădirea PSD şi ALDE, adică au mai confiscat o instituţie, care este Parlamentul, care este folosită în interes propriu de partid, în sensul în care vor să vină să îşi parcheze aici, la Parlament, automobilele cu care vor veni la mitingul pe care îl organizează sâmbătă”, a declarat deputatul PNL Dan Vâlceanu.

”Mi se pare că PSD şi ALDE întrec deja orice limită a bunului simţ atunci când vine vorba de democraţie. S-au mai organizat mitinguri în Capitală, nu e primul miting care se organizează, nimeni nu a venit până acum să ceară aprobare pentru folosirea parcărilor, mi se pare absolut aberant, dar, ţinând cont de majoritatea pe care o au, noi nu-i putem împiedica”, a spus și senatorul USR Nicu Fălcoi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co