Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Palatul Victoria luat cu asalt de elevii curioși

Guvernul și-a deschis astăzi porțile pentru 30 de copii din clasa a VI-a de la Școala 193 din Sectorul 6. Micuții au dorit să afle ce reprezintă Palatul Victoria pentru țară, dar și să viziteze clădirea în care își desfășoară activitatea premierul României.
Cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani, elevii au venit însoțiți de diriginta lor, Nicoleta Beliciu, profesoară de geografie, și de Maria Bunea, profesoară de educație tehnologică.
Cele două cadre didactice sunt de părere că elevii trebuie să știe importanța Palatului Victoria, să viziteze ceea ce reprezintă cu adevărat un simbol al țării, iar Școala Altfel să le ofere alte oportunități decât alctivitățile comune.
Copiii au vizitat sala Muntenia, în care se desfășoară ședințele de Guvern, sala Transilvania, unde au loc diferite evenimente ale Executivului, sala Moldova, în care premierul se întâlnește cu diverși oficiali, dar și Centrul de presă din Palatul Victoria, unde au avut ocazia să asiste la o transmisiune tv în directune.
Tot în cadrul programului “Școala Altfel”, copiii au vizitat luni Casa Experimentelor și Parcul Văcărești, urmând ca miercuri să meargă la Palatul Primăverii, după cum a precizat diriginta lor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co