Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Oficial CE: Există un număr în creştere de fraude cu vaccinuri anti-COVID-19

Comisia Europeană îşi intensifică acţiunile de combatere a numărului în creştere de fraude cu vaccinuri împotriva COVID-19 şi de tragere la răspundere a celor responsabili. Președintele executivului comunitar face aceste precizări.

Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene (sursa: agerpres.ro)
“Într-o criză ca asta vor exista mereu persoane care încearcă să profite de problemele altora. Luptăm împotriva acestui trend”.

Ursula von der Leyen a adăugat că Oficiul European de Luptă Antifraudă le oferă statelor membre consiliere privind modul în care pot identifica fraudele.

Reprezentanta Comisiei Europene a mai spus că poate fi extrem de riscant să cumperi vaccinuri oferite de comercianţi de pe piaţa neagră pentru că nu există nicio garanţie că lanţul frigorific pentru transportul acestora de la fabrică până la momentul administrării a fost respectat.

Cu acelaşi prilej, şefa executivului comunitar s-a întrebat de ce Rusia oferă vaccinul său anti-COVID Sputnik V ţărilor din întreaga lume când populaţia sa nu a fost încă vaccinată într-o proporţie suficientă.

“Asta este o întrebare la care ar trebui să se răspundă”, conchide Ursula von der Leyen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co