Stiri

O persoană din Gornet-Prahova, aflată în carantină, a plecat la mare…!

Vremea frumoasă îi impinge pe tot mai mulți români să ignore recomandările specialiștilor legate de combaterea și răspândirea coronavirului în țară. Dacă înghesuiala a fost cuvântul de ordine pe Litoral, în satul prahovean Gornet, carantina de 14 zile impusă de autorități parse să nu-i afecteze deloc pe oameni! Un localnic a plecat chiar… la mare!

Lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet s-a deplasat, în cursul aceleiaşi zile, pe raza staţiunii Costineşti din judeţul Constanţa. A încălcat, astfel, măsura impusă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

In acest caz, a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar cauza a fost înregistrată la Parchetul Județean Vălenii de Munte.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a votat, miercuri, instituirea carantinei zonale în satul Gornet, după ce, în decurs de două săptămâni, în comună au fost depistate 15 cazuri de COVID-19. Ulterior, a fost emis un ordin în acest sens.
De la începutul epidemiei, în județul Prahova au fost înregistrate 1.631 de cazuri, dintre care 120 numai în ultimele 24 de ore!

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co