Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Noua lege a parteneriatului public-privat

Noua lege a parteneriatului public-privat ar putea fi în funcțiune până la 1 octombrie, textul fiind apreciat de toată lumea, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.
Parteneriatul Public-Privat este una dintre măsurile din Programul de Guvernare. “Săptămâna aceasta așteptăm ultimele modificări și ultimele observații pentru textul de lege”, a spus Laufer. Totodată acesta a precizat că Premierul i-a cerut chiar în prima săptămână de mandat ca în 30 de zile să finalizez noul text al legii, care este unul simplificat.
Conform ministrului, textul legii este apreciat de toată lumea:” Parteneriatul Public-Privat este în România ceva extrem de atractiv pentru piaţa privată. Este o investiţie sigură. Cei care vor intra în acest parteneriat cred că vor face un profit rezonabil fără să-şi asume un risc major. Până pe 1 octombrie ne dorim să intre deja în funcţionare noua lege a parteneriatului public-privat”, a mai spus Laufer.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co