Stiri

Noaptea muzeelor în Capitală

Muzeele din România își deschid porțile sâmbătă, 20 mai, la cea de a 13-a ediție a Nopții Muzeelor, alături de alte câteva mii de instituții de gen din întreaga Europă, pentru o sărbătoare a colecțiilor și a creativității care va transforma peisajul urban.

În Bucureşti, 49 de muzee şi organizaţii partenere îşi deschid porţile şi vor putea fi vizitate gratuit.Dintre muzeele naţionale din Capitală s-au înscris Muzeul Naţional al Pompierilor, Muzeul Naţional al Aviaţiei Române, Muzeul Naţional al Literaturii, Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Lor li se alatură şi patru case memoriale: George şi Agatha Bacovia, Ion Minulescu şi Claudia Millian, Tudor Arghezi, Liviu şi Fanny Rebreanu.

S-au înscris pentru a participa la acest eveniment şi Arhivele Naţionale, Casa Experimentelor, Cimitirul Bellu.Muzeul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism ”Ion Mincu”, Muzeul de Istorie şi Cultură a Evreilor din Romania, Şcoala Centrală, dar şi Liceul de Coregrafie ”Floria Capsali” se numară printre participanţi.

Pentru a putea vedea programul exact al fiecărui muzeu deschis în cadrul acestui eveniment, puteţi consulta orarul online.

Aplicaţia UBER a anunţat că bucureştenii şi nu numai vor putea călători gratuit cu o maşină. Tot ce trebuie este să vă faceţi un cont pe paltformă să introduceţi codul NopteaMuzeelor17, iar prima cursa va fi gratuită in limita a 25 de lei. Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co