Stiri

Mitingul Diasporei programat pentru 10 august a rămas fără organizator

Emanuel Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, a declarat că nu mai poate participa ca organizator al mitingului diasporei de pe 10 august, deoarece nu a primit protocolul de aprobare de la Primăria Capitalei.

El a declarat, într-o emisiune televizată, că pe 10 august va merge în Piața Victoriei ca persoană fizică, pentru că nu își mai poate asuma rolul de organizator al mitingului întrucât a primit prea târziu răspunsul referitor la cererea de organizare a manifestației.

Emanuel Cioacă a explicat că protocolul i-a fost trimis marți seară în format electronic, însă el nu mai dorește să semneze.

„Am primit protocolul după ce am apărut în direct. E foarte rău, nu se trimite înainte cu două zile. În ce sertar l-au ținut două săptămâni. Eu nu pot să vin de pe o zi pe alta de la Londra la București. Nu au răspuns în două luni de zile. Eu le-am transmis un mail și i-am rugat să îmi transmită acest protocol pe email, nu a ajuns până astăzi”, a spus Emanuel Cioacă.

În acest context, președintele Federației Românilor de Pretutindeni a estimat că numărul participanților la miting va depăși un milion de oameni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co