Stiri

Medic ATI, despre pacienţii COVID-19: Vezi analize incredibile şi pacientul viu

Dezvăluiri șocante ale medicului şef al celei mai mari secţii de ATI din judeţul Sibiu, cea de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Mihai Sava a declarat, pentru Agerpres, că această boală distruge toate organele bolnavilor critici, cei care îi uimesc chiar şi pe cei din Terapie Intensivă cu lupta lor pentru supravieţuire, în condiţiile în care analizele sunt “incredibile” şi “nu poţi să îţi imaginezi că pacientul respectiv mai este viu”.

Bolnavii cu noul coronavirus sunt unici faţă de ceilalţi cu probleme respiratorii, mai spune reputatul medic. Asta face ca şi numărul de decese din ATI ale acestor pacienţi infectaţi să fie încă foarte mare.

Şeful Secţiei de ATI de la Spitalul de Urgență din Sibiu anunţă și creşterea cu 50% a numărului de paturi pentru pacienţii COVID-19, ceea ce înseamnă un total de 18 locuri. Totodată, el încurajează populaţia să se vaccineze împotriva COVID-19.

Medicul Mihai Sava are o experienţă de 27 de ani în ATI, dar recunoaşte că acest an este unic şi este impresionat de toţi pacienţii cu COVID-19.

De la izbucnirea epidemiei, in județul Sibiu au fost depistate oficial cu SARS-COV-2 12.883 de persoane, dintre care 201 în ultimele 24 de ore. Rată de infectare cu noul coronavirus rămâne în acest județ cea mai mare din țară, deși a scăzut ușor și este acum sub 8 la mia de locuitori în ultimele 14 zile!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co