Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Marcel Ciolacu: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, se află într-o vizită la Chişinău. Cu acest prilej, a declarat că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România are obligaţia de a o ajuta în acest demers.

Liderul PSD a mai precizat că, în actualul context regional, Republica Moldova nu are nevoie de un ajutor militar. În schimb, este nevoie de securizarea frontierelor, iar în această zonă țara noastră trebuie să se implice şi mai mult.

Vizita de două zile a delegaţiei parlamentare condusă de Marcel Ciolacu are loc la invitaţia preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

Pe lângă discuţiile la nivel parlamentar, Ciolacu s-a mai întâlnit cu preşedintele şi cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, respectiv, Natalia Gavriliţa.

“În cadrul discuțiilor avute cu doamna Natalia Gavrilița, Prim-ministru al Republicii Moldova, am reconfirmat susținerea fermă a României în ceea ce privește extinderea asistenței financiare a Uniunii pentru Republica Moldova.Parlamentul român susține analizarea cu celeritate a solicitărilor de finanțare primite de la autoritățile de la Chișinău.Suntem, mai mult ca oricând, alături de voi, în acest climat de securitate tensionat!”, a transmis Ciolacu pe Facebook.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co