Stiri

Marcel Ciolacu: Guvernanţii vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult

Guvernanţii vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora, acuză Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor. Acesta mai spune că multe dintre ele sunt incluse în patrimoniul naţional şi în cel universal.

“Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională. Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul a alocat Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, a tăiat 11% de la Sănătate, iar acum guvernanţii vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam.

“Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”, a mai afirmat Ciolacu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co