Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Alte două cadre medicale au căzut victime noului coronavirus, la Piatra-Neamţ

Cadrele medicale aflate în prima linie a luptei cu noul coronavirus continuă să cadă victime acestei pandemii, in ciuda faptului că, de aproape două luni, a început vaccinarea împotriva COVID-19 în România.

Astfel, la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ au murit în ultimele zile un asistent de la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vârstă de 64 ani, şi o infirmieră de la Secţia Chirurgie generală, în vârstă de 38 ani.

Managerul unității medicale spune că cele două cadre medicale şi-au dus misiunea demn, până în ultimul moment.

Alexandru Filimon, managerul SJU Piatra-Neamţ (sursa:agerpres.ro)

“Mi se întunecă sufletul ştiind că aceste persoane au plecat dintre noi timpuriu, într-un mod fulgerător. Sunt încrezător în munca celor care caută soluţii în fiecare moment pentru a evita repetitivitatea acestor evenimente cutremurătoare”.

Managerul SJU Piatra-Neamţ şi-a exprimat compasiunea faţă de familiile celor două cadre medicale şi a spus că le va oferi tot sprijinl necesar.

Până acum, în Neamț au fost înregistrate 13.532 de cazuri de SARS-COV-2, dintre care 57 în ultimele 24 de ore, iar incidența de infectare la 14 zile este în acest județ de 1,02 la mia de locuitori.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co