Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Managerul de la “Marius Nasta”: Există un pompier angajat, dar este în concediu

Beatrice Mahler, managerul Institutului “Marius Nasta”, a declarat luni că instituţia are un pompier angajat, însă, de mai bine de şase luni este în concedii medicale întrerupte de concedii de odihnă.

Beatrice Mahler, managerul Institutului “Marius Nasta”

“Există angajat un pompier la “Marius Nasta”, dar de mai bine de şase luni este în concedii… (…) Concedii medicale întrerupte cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituţie publică în care personalul nu vrea să lucreze şi în care tu, manager, şi echipa de management vrea să facă şi are de făcut treabă cu persoane care nu vor şi nu se implică în activitatea unui spital, iar aceste persoane sunt foarte greu de sancţionat. Cu siguranţă este nevoie de o reevaluare a legislaţiei în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă şi vrei să te implici trebuie să fii prezent”.

În ceea ce priveşte verificarea instalaţiilor în unitatea medicală, managerul a spus că există o procedură în acest sens.

Beatrice Mahler, managerul Institutului “Marius Nasta”
“Echipa tehnică verifică instalaţiile, dar să nu uităm, în acest moment, vorbim despre unitatea mobilă. Echipa tehnică verifică instalaţiile. Avem o procedură extrem de atentă şi chiar sunt atentă ca lucrurile acestea să fie respectate. Este însă o echipă tehnică formată din trei persoane. Biroul Tehnic are trei angajaţi, iar în institut sunt doi electricieni, unul angajat acum în stare de urgenţă”.

Patru dintre cei şapte pacienţi care erau internaţi duminică seara în unitatea mobilă, care a fost afectată de fum de la o flacără izbucnită la generator, sunt ventilaţi non-invaziv continuu la Terapie intensivă. Ceilalţi trei au fost transferaţi pe secţie şi sunt ventilaţi tot non-invaziv, dar intermitent.

Beatrice Mahler a mai precizat că este vorba despre două femei şi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 52 şi 65 de ani, iar starea lor de sănătate a fost reevaluată după transfer. Totodată, au fost reevaluaţi pacienţii din Secţia de Terapie intensivă COVID din cadrul pavilionului.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co