Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Incendiu în Giurgiu de la o sobă pe gaz de butelie. Doi bătrâni intoxicați cu fum

O femeie şi un bărbat de 77, respectiv 78 de ani, au fost intoxicaţi cu fum. Asta după ce în blocul în care locuiesc în localitatea Comana, judeţul Giurgiu, a izbucnit un incendiu cu degajări mari de fum.

Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt a ISU Giurgiu (sursa:agerpres.ro)
“La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, pompierii de la Punctul de Lucru Călugăreni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi două ambulanţe. Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, iar cei mai mulţi dintre locatari se autoevacuaseră. Incendiul se manifesta prin ardere mocnită, fără flacără, într-un apartament de la etajul întâi. Din cauza faptului că pe scară erau degajări masive de fum, o bătrână care locuieşte la etajul al doilea a rămas în imobil, fiind evacuată, în siguranţă, de pompieri”.

Bărbatul de 78 de ani din apartamentul căruia a izbucnit incendiul şi bătrâna de 77 de ani, evacuată de pompieri, au fost preluaţi de ambulanțele sosite la faţa locului.

Bătrânul a fost transportat la un spital din Capitală, iar femeia a refuzat transportul la spital.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că o sobă pe gaz de butelie aşezată de bătrân prea aproape de pat pentru a se încălzi a dus la producerea incendiului.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co