Stiri

Lumea lui Eli: Familia

Norica și Iulian sunt oficial o familie de 11 ani, dar au trăit împreună mai mult decât trăiesc alții în trei vieți. Au adus pe lume două fete, pe Maria și pe Ștefi, munceau și aveau o casă frumoasă în Buzău. O fericire simplă, autentică, pe care nimic nu părea s-o poată tulbura vreodată. Poate doar s-o sporească. Așa a venit pe lume ce-a de-a treia minune a familiei, Elena.

Au trecut trei ani de-atunci, iar viața lor s-a schimbat definitiv. Mama, Norica, s-a mutat cu Eli la spital, iar tatăl a rămas cu fetele mari. De văzut, se vedeau rar, până când au decis să vândă casa din Buzău și să cumpere un mic apartament, lângă spital. Voiau ca să fie aproape de Eli și de mama, care fără să vrea a învățat despre boala fiicei ei mai multe decât știu studenții la medicină.

E dependentă de perfuzii, nu a stat nicio zi fără ele, iar mama a învățat să o sondeze la fiecare 6 ore. Boala lui Eli e o boală atât de rară încât doar câteva zeci de oameni au mai primit acest diagnostic în toată lumea.

Tatăl stă cu fetele mari acum. Maria și Ștefania au 10 și 12 ani acum, dar părinții simt că sunt mult mai mature decât vârsta lor.

Au învățat să se descurce singure și știu că sora lor mai mică are nevoie de atenția și grija părinților. Și mai știu că, deși nu se văd atât de mult sau atât de des cum și-ar dori, ceea ce le leagă e o mare iubire.

Tata își împarte timpul între casă și spital. Acum, că fetele mari sunt plecate în vacanță la bunici,  poate sa stea mai mult timp cu Eli. Cea mică nu și-a vizitat bunicii niciodată. De fapt, lumea ei e cât Spitalul în care trăiește de când se știe.

 

Cu ajutorul nostru, lumea lui Eli ar putea să se deschidă. Singura ei şansă la o viaţă cât de cât normală ar putea veni din Statele Unite. Doar acolo un copil atât de mic poate suporta un transplant de intestin. Dar costurile sunt imense: 400 de mii de dolari, bani pe care familia nu îi are. Doctorii de la Marie Curie, a doua familie a Elenei, fac tot ce pot să o ajute, dar e nevoie de mult mai mult. Aşa că speră la o minune din partea oamenilor buni care vor să o ajute cu o donaţie în conturile deschise pentru Eli..

DONAȚII PENTRU ELI
Banca Transilvania, pe numele BUNEA ELENA
RO09BTRLEURCRT0431599901 EUR
RO59BTRLRONCRT0431599901 RON
RO13BTRLUSDCRT0431599901 USD

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co