Stiri

Lovitură dură pentru microbişti! Euro 2020, amânat pentru anul viitor, în vară

Pandemia de coronavirus face şi multe victime colaterale! Fanii sportului rege sunt direct vizaţi! Turneul final al EURO 2020 a fost amânat pentru anul viitor, în perioada 11 iunie-11 iulie, anunţă oficiali ai UEFA.

România primise organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, pe Arena Naţională din Capitală.

Ediţie aniversară a Euro, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, este programată să se dispute în 12 oraşe din tot atâtea ţări.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Dacă se califică în urma barajului de Liga Naţiunilor, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

Naţională condusă de Mirel Rădoi urma să întâlnească pe 26 martie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, într-o partidă contând pentru semifinalele play-off-ului EURO 2020.

Dacă învingea în această partidă, România trebuia să înfrunte, pe 31 martie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Ambele partide, însă, este foarte posibil să fie amânate, în actualul context al pandemiei de coronavirus!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co