Imobiliare Valea Prahovei
GADGET

Logitech: cum arată noua tastatură pentru gameri?

Logitech a lansat tastatura mecanică RGB full-size G810 Orion Spectrum, adresată pasionaţilor de jocuri PC, scrie Go4it.ro. Astfel, Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G, cu 25% mai rapide decât cele folosite cu tastaturile mecanice standard, suport pentru comenzi media dedicate şi iluminare RGB personalizată.

Cu un punct de acţionare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mai repede comenzile, oferind utilizatorilor un avantaj decisiv în jocurile competitive. Tastele oferite de G810 Orion Spectrum rezistă la 70 de milioane de apăsari, cu 40% mai mult decât orice altă tastatură standard de pe piaţa perifericelor.

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), iluminarea tastaturii poate fi personalizată la nivelul fiecărei taste, alegând dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facilă. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor, ţinând astfel mai uşor evidenţa diferitelor comenzi sau configurări. Iluminarea centrală permite de asemenea accesarea şi identificarea mai uşoară a tastelor în condiţii de întuneric.

Logitech - tastatură pentru gameri1

LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel încât personalizarea este extrem de facilă. Alternativ, putem personaliza comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile, sau creând comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminării RGB este deasemenea posibil pentru a determina în funcţie de diverse situaţii ce taste sunt dezactivate în timpul jocului.

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care deţin funcţia de a reda, a pune pauză sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video, cât şi pentru muzic[. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricărui joc fără a mai întrerupe sesiunile şi misiunile aflate în derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va fi disponibilă în Europa după 15 februarie 2016, iar preţul recomandat este de 189 de euro.

Sursa: Go4it.ro

2 Comments

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co