GADGET

Ce aplicație este cel mai mare consumator de baterie pe smartphone-uri

Bateria care ține din ce în ce mai puțin este probabil cea mai mare provocare a smartphone-urilor. Aplicația care consumă cea mai multă energie pe telefoanele mobile este… Facebook.

Bateria smartphone-urilor a fost pusă la încecare de publicaţia The Guardian care a testat impactul Facebook asupra acesteia, înregistrând timp de o săptămână nivelul de baterie după o zi de utilizare. Următoarea săptămână, aplicaţia a fost dezinstalată, iar reţeaua de socializare a fost accesată exclusiv din browser. Diferenţele au fost semnificative, însă nu atât de mari între platforme. Pe Android, Facebook consuma aproximativ 20% din totalul bateriei, în timp ce pe iOS consumă în medie 15%. Având în vedere că doar aplicaţia Facebook a fost dezinstalată, nu şi Messenger, este posibil ca eliminarea aplicaţiei de mesagerie să ducă la un nivel şi mai ridicat al bateriei la sfârşitul zilei.

În afară de notificările în timp real, nu pierzi foarte multă funcţionalitate folosind versiunea din browser, iar dezinstalarea acesteia este recomandată oricui are probleme cu bateria telefonului. În cazul în care acesta nu rezistă nici măcar o zi întreagă, probabil că eliminarea aplicaţiei de Facebook ar putea să ajute la prelungirea duratei de utilizare.

Sursa: Go4it.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co