Stiri

Liviu Dragnea, din nou la DNA. Este inculpat în dosarul Tel Drum

La doar câteva zile după ce a fost eliberat condiționat din închisoare, Liviu Dragnea a ajuns din nou la DNA! Procurorii i-au adus la cunoştinţă prelungirea sechestrului în alt dosar, Tel Drum, în care are calitatea de inculpat, relatează Agerpres.

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, anunța de ieri că “hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă”.

“A fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!’, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, într-un mesaj pe Facebook.

Dragnea este inculpat la DNA în dosarul Tel Drum pentru constituirea a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, precum și instigare la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete.

Pe 21 noiembrie 2017, DNA a instituit măsuri asiguratorii asupra bunurilor mobile şi imobile deţinute de Liviu Dragnea şi de ceilalţi inculpaţi din dosarul “Tel Drum”, pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

Procurorii anticorupţie au pus sechestru pe un teren – situat în municipiul Turnu Măgurele, cu suprafaţă de 3.000 mp şi construcţie aferentă acestuia; un apartament – tot în Turnu Măgurele, cu suprafaţa de 80 mp, două autoturisme şi conturi deţinute de Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co